У Києві попрощалися з легендарним українським генералом: опубліковані фото
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві попрощалися з легендарним українським генералом: опубліковані фото

Міністерство оборони України
У Києві попрощалися з легендарним українським генералом: опубліковані фото

У Києві відбулися похорони  ректора Національного університету оборони, генерал-полковника Генадія Воробйова, котрий помер 11 лютого  у власному кабінеті.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генерального штабу ЗСУ.
"Понад тридцять дев'ять років свого життя генерал-полковник Геннадій Петрович Воробйов присвятив чесного і відданого служіння Батьківщині і вніс значний внесок у розвиток і становлення Збройних Сил України", — йдеться в повідомленні.
Також в Генштабі повідомили, що 14 лютого в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського відбулася церемонія прощання з генералом.


Читайте також: Муженко підключився до військового флешмобу і вразив мережу: з'явилося відео

"Члени колегії Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України, командування, Вчена рада, колектив університету, військовослужбовці та працівники Збройних Сил України, ветерани, військові аташе іноземних країн висловили щирі співчуття рідним і близьким генерал-полковника Геннадія Петровича Воробйова", - додали в прес-службі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  після смерті Генадія Воробйова у мережі з'явилося чимало співчуттів та спогадів про генерала.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?