У Києві повідомили про "замінування" всіх шкіл – КМВА
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві повідомили про "замінування" всіх шкіл – КМВА

У Києві повідомили про "замінування" всіх шкіл – КМВА
Джерело:  online.ua

У Києві 1 вересня повідомили про "замінування"  усіх середніх шкіл. Наразі поліція та правоохоронці розв'язуватимуть питання щодо евакуації дітей та вчителів.

Джерело: КМВА

Замінування усіх середніх шкіл

Столична поліція отримала інформацію щодо замінування усіх середніх шкіл розташованих у м. Києві. Працівники поліції відпрацьовують власними силами, підрозділи ДСНС будуть залучатися у разі необхідності, – йдеться у повідомленні КМВА.

Щодо евакуації дітей та вчителів з приміщень, рішення буде прийматися додатково адміністрацією навчальних закладів та поліцією, додають у КМВА.

Правоохоронці наразі ситуацію не коментують.

Друге перше вересня після повномасштабного вторгнення

 Як повідомив мер Києва Володимир Кличко, 1 вересня, всі 420 столичних шкіл розпочали свою роботу. Абсолютна більшість із них – в очному форматі.

Цього року навчатися офлайн пішли 240 тисяч школярів – це у 2,5 рази більше, ніж минулого року. Тоді 94 тисячі батьків вирішили відправити дітей на очне навчання, - повідомив Кличко.

Також цьогоріч у школи Києва пішли майже 25 тисяч першокласників, що близько до показників довоєнних років.

Основну увагу міська влада приділила ремонтам та облаштуванням укриттів, збільшенню кількості місць у них. На сьогодні 417 шкіл із 420 мають укриття, у яких нам вдалось забезпечити майже 190 тисяч місць.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?