У Києві презентували сайт з питань ЖКГ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві презентували сайт з питань ЖКГ

У Києві презентували сайт з питань ЖКГ

У столиці України презентували оновлений сайт Центральної диспетчерської служби з питань ЖКГ - "1557".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Київської міської адміністрації.

За повідомленням Олександра Поповцева, керівника Центральної диспетчерської служби з питань ЖКГ, оновлений сайт має розширений спектр послуг.

"Для початку роботи із сайтом необхідно авторизуватися. Якщо при реєстрації залишити електронну пошту, то надалі вам приходитимуть повідомлення про планові відключення послуг або поточні відключення через аварійні випадки. У повідомленнях будуть відображені причини відключення і терміни відновлення послуги", - розказав Поповцев.

Читайте також: Через банер мапи України без Криму в Броварах відкрили кримінальну справу

Зареєстровані на порталі громадяни зможуть залишити заявку щодо аварійної ситуації, дізнатися причини відключення послуг, отримати інформацію про обслуговуючу організацію.

Крім того, зареєструвавшись на сайті, можна отримувати всі оперативні повідомлення служби на електронну пошту та багато іншого.

"Актуальною зі стартом опалювального сезону стане рубрика, що стосується наявності теплового будинкового приладу обліку та інформації про спільне зняття показань із приладу. Це можна також зробити через сайт 1557", – зазначив Олександр Поповцев.

Як повідомляв ONLINE.UA, генпрокуратура розслідує причетність двох бізнесменів і заступника мера Дніпра до корупційної схеми у сфері ЖКГ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?