У Києві прогримів вибух, загинула жінка: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві прогримів вибух, загинула жінка: з'явилися подробиці

У Києві прогримів вибух, загинула жінка: з'явилися подробиці

У Києві в трамвайному депо на вулиці Павла Усенка стався вибух електрокотла, в результаті якого загинула жінка, а чоловік з травмами доставлений до лікарні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції в Києві.
"Повідомлення про вибух в трамвайному депо на вул. Павла Усенка надійшло до чергової частини столичної поліції о 14:11. За викликом терміново виїхали екіпажі патрульних поліції, слідчо-оперативна група та дільничні офіцери Дніпровського управління поліції... Правоохоронці обстежили місце події. Попередньо встановлено, що вибухнув електричний котел нагріву. Причину надзвичайної події встановлять після проведення відповідних експертиз", - йдеться в повідомленні.
"В результаті вибуху загинула 60-річна жінка-машиніст депо, ще один працівник підприємства (59-річний чоловік) з травмою грудної клітини доставлений до медичного закладу", - додали в поліції.
Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві на вулиці Драйзера на Троєщині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?