У Києві пройде яскравий Фестиваль Писанок 2018
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві пройде яскравий Фестиваль Писанок 2018

У Києві пройде яскравий Фестиваль Писанок 2018
Джерело:  folkukraine.com

З 5 квітня по 22 квітня у Києві буде проходити Фестиваль Писанок 2018. Етнокультурний проект Folk Ukraine виступає є організатором Фестивалю вже 8-й рік. Цей захід став невід’ємною частиною великодніх святкувань у столиці. Кожен рік його відвідують близько 2 млн киян та туристів з усієї України та закордону.

Організатори кожного року урізноманітнюють фестиваль, доповнюючи його новими креативними рішеннями. У 2018 році киянам та гостям міста представлять новий арт-об’єкт – великодній зайчик.

Читайте також: Вихідні на Великдень у 2018 році: як будуть відпочивати українці

Фестиваль охопить чотири локації: Софійську, Михайлівську площі, Володимирський проїзд та сквер біля нього.

На Софійській площі будуть представлені гігантські писанки-мальованки та нові об’єкти – великодні зайчики. Також на локації розташується сферичний кінотеатр ATMASFERA360 у вигляді великодньої крашанки, де показуватимуть фантастичні фільми та колесо огляду, що дозволить поглянути на фестиваль згори.

На Володимирському проїзді кожного відвідувача великоднього містечка буде вітати гостинний Великодній ярмарок. Тут можна буде придбати сувеніри, смаколики, великодню паску та поласувати різноманітними стравами.

У сквері біля Володимирського проїзду буде розміщена виставка тогорічних робіт учасників арт-перфомансу «585 художників», виставка кованих гігантських писанок-мальованок та розташована зона майстер-класів для дітей та дорослих.

Михайлівська площа залишає свій статус дитячої зони розваг. Безліч атракцій для найменших відвідувачів заходу розміститься саме тут: київська карусель, Kinder-майданчик, атракціони та інше.

Раніше ONLINE.UA робив добірку  оригінальних і красивих привітаннь з Великоднем у віршах і прозі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?