У Києві п'яний чин МВС за кермом хотів "все порішати": опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві п'яний чин МВС за кермом хотів "все порішати": опубліковано фото

У Києві п'яний чин МВС за кермом хотів "все порішати": опубліковано фото

У Києві за вождінням автомобілю в нетверезому стані був затриманий великий поліцейський чиновник — начальник Відділу профілактики порушень законності, Управління інспекції з особового складу департаменту кадрового забезпечення главку МВС України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера і волонтера Романа Синіцина.
«Знайомтеся. Денис. Вікторович. Прізвище Шарко. Був п'яний. На чужій машині. У драгер задуватися відмовився», — написав він.
Також Синіцин додав, що затриманий чиновник намагався «вирішити питання» з задержавшими його співробітниками Патрульної поліції, а журналістам нахабно заявляв: «Пишіть, що хочете, я все у суді порешаю ".


Читайте також: В Україні затримано злодія у законі, який прикидався журналістом: з'явилися фото

«Вся сіль в тому, що Денис колись був начальником інспекції з особового складу в Херсонській області. Станом на рік тому працював вже в главку на Богомольця (вулиця в Києві, де розташоване Головне управління МВС - Ред.). Сьогодні представлявся "начальником відділу кадрів МВС Києва", — зазначив блогер
Крім того, волонтер розповів, що «робота Дениса як раз полягала і полягає в тому, щоб виїжджати на всі зальоти ментів і документувати, в тому числі п'яне управління».


Читайте також: "Веселий" киянин прийшлов в нічний клуб з гранатою: опубліковані фото

«І, чесно кажучи, я чомусь впевнений, що Денис все-таки «вирішить» в суді. Хоча ми проконтролюємо», — резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в Києві нетверезі «СБУшники» влаштували перегони з поліцією, а після затримання намагалися «вирішити питання» з патрульними.


Задержанный чин МВД/Фото: "Киев оперативный"



Фото: "Киев оперативный"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?