У Києві п'яний машиніст метро влаштував бійку
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві п'яний машиніст метро влаштував бійку

У Києві п'яний машиніст метро влаштував бійку

У Києві правоохоронці затримали 24-річного машиніста столичного метрополітену, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, побив свого колегу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції Києва.
"До поліцейського, який ніс службу на станції метро «Лісова», надійшла інформація: машиніст КП «Київський метрополітен» перебуває в стані алкогольного сп'яніння і порушує громадський порядок. В кімнаті поліції при складанні адміністративного протоколу за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП, зловмисник вдарив у обличчя свого колегу", - йдеться в повідомленні.
За фактом справи розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу або до року виправних робіт.
Раніше повідомлялося, що поліція затримала в Києві двох патрульних, підозрюваних в отриманні хабара.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?