У Києві п'яний на "Порше" влаштував аварію і напав на поліцейського: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві п'яний на "Порше" влаштував аварію і напав на поліцейського: з'явилися фото

У Києві п'яний на "Порше" влаштував аварію і напав на поліцейського: з'явилися фото

У неділю, 22 січня, в Києві на Оболоні нетверезий водій "Порш Каєн" влаштував масштабну ДТП і намагався втекти з місця події.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook dtp.kiev.ua.
Повідомляється, що на вулиці Героїв Сталінграда "Порш Каєн" виїхав на зустрічну смугу і протаранив зустрічний Мерседес Спринтер. Відзначається, що водій "Порше" ледь тримався на ногах і після декількох дзвінків намагався втекти з місця НП. Він головою вдарив в груди поліцейського, після чого правоохоронцям вдалося надіти на нього наручники.
Читайте також: У Києві так затопило дорогу, що машина провалилася під асфальт: з'явилися фото
"На моїх очах п'яний водій "Порше", що вилетів на зустрічну і врізався лоб в лоб в Мерседес, намагався втекти з місця ДТП. Поліцейський йшов поруч з ним, поки порушник комусь дзвонив, після чого взяв і головою вдарив в груди копа. поліцейський не розгубився, одним захопленням уклав порушника на дорогу і надів наручники", - прокоментував інцидент очевидець в Facebook.
Водія Мерседеса рятувальникам довелося вирізати з авто, після чого швидка госпіталізувала його до лікарні. Обидві машини істотно пошкоджені, при цьому у п'яного водія "Порше" ні подряпини.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві вдень 22 січня сталося лобове зіткнення двох іномарок недалеко від пам'ятника Батьківщині-матері.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?