У Києві п'яний водій наїхав на патрульну, що оформляла ДТП: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві п'яний водій наїхав на патрульну, що оформляла ДТП: з'явилися фото

У Києві п'яний водій наїхав на патрульну, що оформляла ДТП: з'явилися фото
Джерело:  Еспресо

У Деснянському районі Києва водій з ознаками алкогольного сп'яніння протаранив патрульну поліцейську, котра оформляла дорожньо-транспортну пригоду, і одну з учасників аварії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Еспрессо.ТВ.


Читайте також: Під Києвом військовий влаштував ДТП, три людини загинули: з'явилися фото


Між автомобілями ZAZ Vida і DEO сталася аварія на Електротехнічній вулиці. Патрульні поліцейські виставили знаки і конуси, і почали оформлення події, в ході якого водій наїхав на співробітницю правоохоронних органів і жінку-водія ZAZ Vida, які перебували на проїзній частині. Після скоєння наїзду п'яний водій продовжив рух, і другий патрульний почав переслідувати його на службовому автомобілі.


В результаті ДТП жінка-водій отримала травму хребта, впала в кому і була госпіталізована в критичному стані, а патрульна поліцейська отримала забій колін. Винуватець аварії заснув на місці події. У мережі з'явилися фото з місця інциденту.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві нетверезий водій влаштував аварію і напав на правоохоронця.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?