У Києві п'яний водій улаштував бійку: з'явилися фото з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві п'яний водій улаштував бійку: з'явилися фото з місця подій

У Києві п'яний водій улаштував бійку: з'явилися фото з місця подій
Джерело:  online.ua

У Києві п'яний водій на автомобілі Hyundai підрізав інше авто, дивно маневрував по всіх смугах, а коли його зупинили, влаштував бійку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Київ Оперативний" в Facebook.


"Водій на автомобілі Audi їхав по Чоколівському бульвару в бік Севастопольської площі, його підрізав автомобіль Hyundai і поїхав далі, маневруючи по всіх смугах. Водій німця запідозрив недобре і поїхав за ним, паралельно викликаючи поліцію. Наздогнавши його на вул. Саперно-Слобідській, водій Ауді, зупинив "лихача", за що отримав від нього в око", - йдеться в повідомленні.


"У цей час приїхала патрульна поліція, яка вгамувала неадекватного водія, після чого запропонували пройти йому тест на драгері, який показав 1,74 проміле", - додали журналісти.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на автодорозі Київ-Чернігів близько шести годин ранку 28 жовтня стався смертельна аварія: автомобіль "Таврія" виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою Mersedes; в результаті ДТП загинула екс-вокалістка групи Made in Ukraine Ольга Землянська.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?