У Києві п'яний водій заїхав у підземний перехід: з'явилися вражаючі фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві п'яний водій заїхав у підземний перехід: з'явилися вражаючі фото

У Києві п'яний водій заїхав у підземний перехід: з'явилися вражаючі фото
Джерело:  online.ua

У ніч на 13 листопада в Святошинському районі Києва на проспекті Перемоги автомобіль Mazda 6 заїхав у підземний перехід.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Эспресо ТБ ».


Згідно зі свідченнями очевидців, в автомобілі знаходився нетверезий чоловік, який стверджував, що за кермом був його брат.


За словами співрозмовника видання, рішення з'їхати в підземний пішохідний перехід було прийнято, щоб скоротити шлях: розвернутися і поїхати в зворотному напрямку.


Поки автомобіль з'їжджав, у нього виявилася розбита ліва передня фара і крило, тріснув бампер, зірвало з кріплень вихлопну трубу.


«На цьому спроби "форсувати" перехід закінчилися. За словами нетверезого власника автомобіля, його брат, який нібито перебував за кермом, втік», - зазначає видання.


Поліцейським належить встановити, хто насправді перебував за кермом.


З ранку автомобіль став місцевою визначною пам'яткою, відзначає видання. В перехід приходила молодь, яка робила біля авто «селфі».


Як повідомляв ONLINE.UA,  11 листопада в Солом'янському районі Києва сталася серйозна ДТП - водій Mitsubishi збив одразу трьох людей на пішохідному переході.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?