У Києві раптово закрили одну з центральних станцій метро - що відбувається
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві раптово закрили одну з центральних станцій метро - що відбувається

У Києві раптово закрили одну з центральних станцій метро - що відбувається
Джерело:  online.ua

Станція київського метрополітену "Майдан Незалежності" тимчасово зачинена вдень у вівторок, 24 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу транспортного відомства.

Близько 13:00 оголошено закриття станції на вхід та вихід.

"Надійшов анонімний дзвінок про мінування! Інформація про відкриття станції буде опублікована одразу після завершення перевірки", - пояснили у метрополітені.

Слід зазначити, що термінове закриття такої станції, як "Майдан Незалежності" спричиняє чималі труднощі для пасажирів. Вона пов'язана зі станцією "Хрещатик", яка відноситься до іншої лінії.

Через інцидент кияни та гості міста не зможуть перейти між синьою та червоною гілками підземки саме цим шляхом.

Правоохоронні органи зобов'язані починати повномасштабну перевірку кожного об'єкта, який стає жертвою "мінування". Навіть якщо інформатор - анонім, а вірогідність реальної загрози мала.

Як повідомляв ONLINE.UA, у генеральний план розвитку Києва на майбутні роки внесл и будівництво двох нових гілок метрополітену. Йдеться про Подільсько-Вигурівську лінію та ще одну перспективну. Окрім того, передбачено продовження чинних гілок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?