У Києві розгорається скандал із вдало "розлученим" суддею: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві розгорається скандал із вдало "розлученим" суддею: з'явилося відео

У Києві розгорається скандал із вдало "розлученим" суддею: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

У Києві розгорається скандал навколо вчинку заступника голови Окружного адміністративного суду столиці Володимира Келеберди, який розлучився з дружиною і викреслив зі своєї декларації розкішний заміський маєток, продовжуючи жити з "колишньою" дружиною в "чужому" домі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на програму "Наші гроші".
Як з'ясували журналісти, Келеберда в 2015 році оформив маєток на свою колишню дружину Олену Келеберду, з якою перед тим нібито розлучився.
При цьому консьєржі будинку в Києві, де у Келеберди є квартира, запевняють, що суддя продовжує жити з родиною.

Читайте також: У миколаївського замгубернатора знайшли ціле "Межигір'я": з'явилися фото і відео
Тим часом сусіди заміського маєтку київського судді називають його саме суддівським.
У свою чергу Келеберда відмовився коментувати розслідування журналістів і заявив, що користувався будинком раніше і продовжує це робити, але саме в 2015 році, за який подавав декларацію, не користувався.
Крім того, на екс-дружину записана і машина судді Toyota Venza. Власницею іномарки Олена Келеберда стала в кінці 2014 року, коли офіційно не заробила жодної гривні.
У попередньому році її дохід становив близько 50 тисяч гривень - десяту частину від вартості авто.


За кілька днів після покупки Toyota Venza рідна сестра Олени Келеберди, Інна Ісікова, також стала власницею найдорожчого позашляховика тієї ж марки - Toyota Highlander.
При цьому журналісти з'ясували, що користується машиною саме Олена Келеберда.
Згідно з даними реєстру автовласників, сестра Олени Келеберди після купівлі престижної Toyota Highlander придбала ще й стару Suzuki.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі було опубліковано відео розкішних будинків, які належать родичам секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?