У Києві розігралася драматична історія з викраденням і стріляниною: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві розігралася драматична історія з викраденням і стріляниною: з'явилися фото

У Києві розігралася драматична історія з викраденням і стріляниною: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У ніч на 3 травня в Києві був вивезений в лісопаркову зону і підстрелений чоловік.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Нацполіції в м.Києві.

"Зловмисник разом з товаришем посадив киянина в автомобіль "Мерседес", вивіз в лісопаркову зону в Вишгородському районі, де побили його і поранили з пневматичного пістолета", - повідомили в поліції.

"Сталося це сьогодні вночі. Правоохоронці отримали повідомлення від лікарів про допомогу чоловікові з тілесними ушкодженнями на вулиці Вишгородській. Медикам і працівникам патрульної служби, які прибули на місце, потерпілий розповів: знайомий, з яким він ремонтував автомобіль, з ще одним чоловіком посадили його в автомобіль , вивезли в ліс, побили і вистрілили зі зброї. В результаті у нього забиття тіла та непроникаюче поранення грудної клітини", - додали в прес-службі.

"Крім того, за словами киянина, встановлено: після побоїв його автомобілем привезли в заклад громадського харчування на вулиці Вишгородській, де він зумів вирватися і втекти. В даний час потерпілий знаходиться в лікарні під дією медичних препаратів. Відомості про цей факт зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Подільського управління поліції, слідчі визначаються з правовою кваліфікацією цієї події. Зусилля оперативників спрямовані на встановлення за затримання осіб, причетних до скоєння правопорушення", - розповіли поліцейські.

Нагадаємо,  в Києві олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби В'ячеслав Олійник прямо на дорозі влаштував бійку з поліцейськими.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?