У Києві серед білого дня знову відкрили стрілянину: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві серед білого дня знову відкрили стрілянину: з'явилися подробиці

У Києві серед білого дня знову відкрили стрілянину: з'явилися подробиці

У вівторок, 5 липня, в Києві сталася стрілянина біля торгового центру "Комод" поруч зі станцією метро Лівобережна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УП ГУНП в м.Києві.
"Інцидент стався близько 14:00 неподалік від торгово-розважального центру в Дніпровському районі столиці. Інформація в правоохоронні органи надійшла від очевидців, які повідомили: біля ТРЦ на вулиці Луначарського стався конфлікт між чоловіками і були чутні постріли", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що на місце події прибули співробітники Дніпровського управління поліції на чолі з керівництвом, які ретельно його оглянули, опитали адміністрацію закладу і свідків події. Попередньо встановлено, що правопорушники застосували травматичну зброю. Інформація про постраждалих зараз перевіряється.
"Відомості про цей факт зареєстровані в Журналі єдиного обліку Дніпровського УП ГУНП в м.Києві. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На місці працює слідчо-оперативна група районного управління столиці. Встановлюються всі обставини події та особи, які можуть бути до нього причетні", - додали в поліції.
Варто відзначити, що торговий центр через події не закривали і він працює в звичайному режимі.
Нагадаємо, це далеко не перший випадок стрілянини в столиці за останній час. Раніше повідомлялося, що в Печерському районі Києва двоє невідомих на мотоциклі обстріляли директора "Дентального центру на Печерську" Івана Опанасюка.
Пізніше стало відомо, що від важких поранень чоловік помер у лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?