У Києві шукають чоловіка, який розчленував дівчину: опубліковані фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві шукають чоловіка, який розчленував дівчину: опубліковані фото і відео

У Києві шукають чоловіка, який розчленував дівчину: опубліковані фото і відео

Ведуться пошуки чоловіка, який вбив і розчленував в Києві 25-річну жінку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Києві.


У правоохоронних органах зазначають, що 30 квітня до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про знайдений пакет з фрагментами людського тіла, - жіночою рукою і ногою. Впродовж декількох днів поліцейські разом із бійцями Національної гвардії України змогли знайти й інші частини тіла.


Вдалося встановити особу загиблої, - нею виявилася 25-річна жінка зі Львова, яка з вересня 2015 року знімала житло в столиці. Батьки жертви втратили з нею зв'язок і оголосили про зникнення в 20-х числах квітня.


За цим фактом порушили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Підозрюється 18-річний росіянин, житель Москви, з яким загибла листувалася за допомогою соцмереж. Молодий чоловік з 21 по 25 квітня перебував на території України і зустрічався з дівчиною. Наразі він перебуває в Росії.


Відзначається, що після тієї зустрічі дівчину більше ніхто не бачив живою.




Як повідомляв ONLINE.UA,  затримана рік тому за підозрою у вбивстві двох міліціонерів і нападі на АЗС Віта Заверуха порізала собі вени в залі Апеляційного суду Києва.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?