У Києві скандальний марш вилився в масштабні бійки: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві скандальний марш вилився в масштабні бійки: з'явилися фото і відео

У Києві скандальний марш вилився в масштабні бійки: з'явилися фото і відео
Джерело:  censor.net.ua

29 жовтня в центрі Києва на марші активістів за легалізацію  легких наркотиків  відбулися масштабні сутички з членами націоналістичних організацій.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Цензор.нет".


Напад на учасників "Конопляного маршу" здійснили в момент, коли вони займалися розгортанням плакатів з вимогами. Правоохоронцям вдалося затримати кількох нападників, ними виявилися представники "Білого молота" і "Сокола", причому у одного із затриманих знайшли імовірно вибуховий пристрій.


У мережі з'явилося відео, на якому цей представник правих організацій говорить з поліцейським. На питання про те, звідки він взяв виявлені предмети, затриманий відповів: "Запитуйте у шмалекурів, якого вони привели маленьких дітей для популяризації легких наркотиків. А тут стоїть патріот, ветеран війни, і ви питаєте у нього, звідки він це взяв... запитуйте у шмалекурів, у нікчемних зрадників батьківщини".



По завершенню зіткнень поліцейські оточили активістів в кільце і вивели їх з Михайлівської площі до фунікулера.


У мережі з'явилися фото і відео з місця зіткнень між активістами і правими організаціями:




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  за легалізацію легких наркотиків в Україні виступив нардеп Сергій Лещенко.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?