У Києві скасували концерт російської зірки, яка співала в Криму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Києві скасували концерт російської зірки, яка співала в Криму

У Києві скасували концерт російської зірки, яка співала в Криму
Джерело:  online.ua

Київський концерт популярної російський співачки Крістіни Орбакайте, яка повинна була приїхати в столицю України 6 березня після виступів на території окупованого РФ Криму, скасований.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національного палацу мистецтв "Україна", де було заплановано виступ.

Читайте також: Шевчук розповів, як страждає через сварку "сестер" Росії і України
"Перебуваючи в умовах зовнішньої військової агресії і беручи до уваги загальне суспільне обурення громадськості, яке виникає через можливе проведення концертів артистів, творча діяльність яких пов'язана з країною-агресором - Російською Федерацією, адміністрація Національного палацу мистецтв "Україна" повідомляє, що організатори запланованого на 6 березня 2017 року концерту Крістіни Орбакайте наразі переносять дату цього заходу на 26 вересня 2017 року», - йдеться в повідомленні.
У Палаці "Україна" повідомили, що квитки на концерт російської артистки будуть дійсні до 29 вересня.
Як повідомляв ONLINE.UA, концерт Орбакайте в Києві викликав бурю обурення в соціальних мережах: користувачі підкреслили, що 13 лютого росіянка мала запланований виступ в окупованому Севастополі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?