У Києві спалахнув знаменитий музей: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві спалахнув знаменитий музей: опубліковані фото

У Києві спалахнув знаменитий музей: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Києві 21 жовтня в Голосіївському районі сталася пожежа на території Національного музею народної архітектури та побуту України "Пирогово".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в місті Києві.
«О 9:31 в оперативно-координаційний центр ДСНС в м. Києві надійшло повідомлення про загоряння. На місце події були направлені чергові відділення 26-ї і 6-ї Державних пожежно-рятувальних частин», - сказано в повідомленні.
Рятувальники на місці інциденту встановили, що в «Пирогово» горить одна з дерев'яних експозицій господарської будівлі розміром 4x8 квадратних метрів.
Уточнюється, що будівля не є пам'яткою архітектури, а відноситься до категорії виставкових експонатів.
У відомстві також інформують, що о 10:07 пожежу було локалізовано, а вже о 10:10 - ліквідовано.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві вночі 18 жовтня на підземній парковці згоріли два дорогих позашляховика Land Rover, вогонь практично повністю знищив обидві іномарки.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?