У Києві сперечаються через кафе "Каратель": опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві сперечаються через кафе "Каратель": опубліковано фото

У Києві сперечаються через кафе "Каратель": опубліковано фото
Джерело:  Небоскреб

Першого квітня в Будинку Профспілок у Києві відкрився центр «Каратель», розрахований на тих, хто брав участь в АТО. Це викликало хвилю суперечок.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Хмарочос.


Кафе належить підприємству «Еліт Профі Груп», про що свідчать печатки на меню.


Київська міська адміністрація наполягає на закритті закладу, оскільки Будинок Профспілок знаходиться в аварійному стані.


Радник мера Кличко з питань благоустрою Дмитро Білоцерківець заявив, що Київська міська державна адміністрація рекомендувала Київській міській організації профспілок не розміщувати кафе в Будинку Профспілок, оскільки будівля перебуває в аварійному стані.


Висновок про це видала Комісія з надзвичайних ситуацій. За словами Білоцерківця, в найближчі дні навколо кафе «Каратель» по всьому периметру Будинку Профспілок з'явиться паркан, після чого кафе має закритися.


Також на сторінці "Каратель" в Facebook опубліковано запрошення для представників засобів масової інформації.


"Запрошуємо Вас на офіційну прес-конференцію «Музею-кафе Каратель - закладу спеціального призначення», яка відбудеться 5 квітня 2016 о 13:00 в приміщенні закладу за адресою вул.Хрещатик, 16. Ми із задоволенням і радістю відповімо на всі питання, оприлюднимо дозвільні документи і ознайомимо всіх і кожного з концепцією закладу", - пишуть там.


Користувачі соцмережі виступають проти роботи кафе.


"Прекрасна ідея, прекрасна. Пожерти і поспівати на могилі. Ви вже і бордель там відкрили. А шо..full service. Головне вишиванок побільше", - пише  HelGa Olesya Oliynyk.


"Я так розумію нині святкове закриття з подальшим перейменуванням в невинного або цинічний бандера..." - коментує Жека Велес пост про прес-конференцію.


"А це випадково не та ж ригаловка неїстівна, куди ми колись їздили ще в тому році? Але в іншому місці?" - написала Катя Іванова.


"Чекаю не дочекаюся", - писав Олександр Кузьменко про відкриття "Карателю".


"Хлопці, ви зробили фатальну помилку. Ваш бренд не дає вам права займати приміщення Профспілок, де загинули люди, в розважальний заклад. Ми - волонтери, які з задоволенням до вас ходили, коли ви були на Тургенівській. Тепер ноги нашої у вас не буде", - пише Ганна Путова.


Нагадаємо, що раніше  в Будинку Профспілок вже відкривався ресторан мережі L'kafa, однак активісти виступили проти розміщення розважального закладу в будівлі, з якою пов'язані трагічні події часів Революції Переваги.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?