У Києві спецназ затримав три десятки людей зі зброєю: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві спецназ затримав три десятки людей зі зброєю: з'явилися фото і відео

Національна поліція України
У Києві спецназ затримав три десятки людей зі зброєю: з'явилися фото і відео

Увечері 5 січня в Києві поліцейський спецназ і співробітники карного розшуку провели операцію із затримання групи озброєних розбійників, які "спеціалізувалися" на пограбуванні підпільних гральних закладів і казино.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.
В ході спецоперації було затримано близько 30 підозрюваних, на рахунку яких, імовірно, близько двох десятків подібних нападів.
"Вчора ввечері в Дніпровському районі працівники столичного карного розшуку спільно зі спецназівцями на гарячому затримали правопорушників, які знову вчинили напад на гральний заклад", - заявив тимчасово виконуючий обов'язки голови Національної поліції Вадим Троян.

Читайте також: В Києві побитий грабіжниками боєць АТО не здався: з'явилися подробиці і фото
За його словами, зловмисники були затримані в приміщення грального центру по вулиці Андрія Малишка.


Погрожуючи зброєю, сокирою і газовими балончиками, нальотчики наказали персоналу і всім присутнім лягти на підлогу, а потім відібрали у відвідувачів гроші, мобільні телефони, особисті речі і, наостанок розбили десять одиниць комп'ютерної техніки, яка стояла в закладі.
"Розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею "розбій", - розповів заступник начальника слідчого управління ГУНП в Києві Юрій Гороховських.
За даними поліцейських, до складу угруповання входило близько 30 осіб. Всі вони зараз перевіряються на причетність до скоєння подібних нападів на території Києва.
Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 4 січня в центрі Києва невідомий чоловік влаштував стрілянину, в результаті якої був поранений іноземець.
















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?