У Києві спіймано небезпечного бандита з Росії: опубліковані відео та фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві спіймано небезпечного бандита з Росії: опубліковані відео та фото

Національна поліція України
У Києві спіймано небезпечного бандита з Росії: опубліковані відео та фото

У Києві затримано росіянина, який очолював злочинне угруповання, брав участь у безлічі вбивств і становив небезпеку для оточуючих.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Національної поліції України.
46-річний чоловік, відомий в кримінальному світі під прізвиськом "Косий", очолював злочинне угруповання в місті Самара в Росії, а також причетний до чотирьох розбійних нападів, під час яких загинуло п'ятеро, і двох замовних вбивств.
Злочинець перебував в міжнародному розшуку Інтерполу і переховувався в Оболонському районі Києва, змінивши зовнішність, документи і відбитки пальців.
Для його затримання і поміщення до ізолятора тимчасового утримання залучили оперативників Департаменту карного розшуку спільно з колегами з карного розшуку Києва та бійцями спецпідрозділів.




Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, на виїзді з України затримали затримали підполковника Головного розвідувального управління Росії, який перебував в Україні в якості вербувальника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?