У Києві сталася масштабна ДТП з постраждалими: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві сталася масштабна ДТП з постраждалими: з'явилися фото і відео

У Києві сталася масштабна ДТП з постраждалими: з'явилися фото і відео
Джерело:  ДТП.kiev.ua

В середу вранці, близько 6:35 ранку в Києві на проспекті Перемоги  20, неподалік від метро КПІ сталася масштабна ДТП.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  dtp.kiev.ua.
Відзначається, що BMW 5 GT на високій швидкості рухався від КПІ в центр. Біля військторгу водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини і збив стовп, який відлетів на 40 метрів від місця удару. Дроти впали на дорогу і перекинули Дачію, яка рухалася по зустрічній з центру до Шулявки.
В аварії сильно постраждали хлопець і дівчина в BMW. Для їх вилучення з авто була потрібна допомога рятувальників. Салон і крісла були залиті кров'ю потерпілих. У обох політравми, стан важкий. У хлопця подвійний передом ноги. Водій Дачії не постраждав.
На місці ДТП працювали рятувальники ДСНС спецзагін САРЗ, рятувальники КМДА, кілька бригад швидкої, аварійні бригади. В результаті аварії утворилася великий затор з обох сторін від місця ДТП. Рух зупинився на 2 години. Зараз ситуація стабілізувалася.


Раніше повідомлялося, що  в Києві водій, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, збив патрульного поліцейського.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?