У Києві сталася масштабна ДТП з сином депутата і копами: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві сталася масштабна ДТП з сином депутата і копами: з'явилися фото

У Києві сталася масштабна ДТП з сином депутата і копами: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У ніч на 6 листопада син нардепа Ігоря Молотка, Денис Молоток попав в дорожньо-транспортну пригоду, в якій постраждало чотири людини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського блогера Романа Синіцина.


Відзначається, що автомобіль Дениса Молотка і його компанії на вулиці Борщагівській на великій швидкості зіткнувся з легковим автомобілем патрульної поліції і автомобілем піцерії Mamamia. Після цього авто з сином депутата спробувало втекти з місця ДТП, проте на повороті у автомобіля "раззуло" одне колесо, і компанія почала тікати дворами.


В аварії чотири людини отримали ушкодження різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані. У мережі з'явилися фото з місця події.


Синіцин пояснив, що Ігор Молоток був депутатом Партії Регіонів, зараз входить до депутатської групи "Воля народу". "Зараз він все там у вишиванках ходить, житлові умови військовослужбовців перевіряє і взагалі міцний хозяйственік і промисловець. За Закони 16 січня правда голосував. Як і за купу іншої риговської "законотворчості", - написав він.


Читайте також: У серйозної аварії в Києві постраждали відразу 4 людини: з'явилися фото


"Денис. Син Ігоря. 1988 року народження. Сьогодні вночі Денис з товариші влаштували п'яні гонки по Києву на Mercedes GL. Відправили в нокаут Matiz піцерії Mamamia і Пріус Патрульної поліції України. Відправили 4-х чоловік в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. Бігли від копів. Спочатку на Мерседесі, потім коли його "роззули" на повороті - кинули машину і побігли дворами. Але не втекли. Цікаво. А Денис сяде? Ви як думаєте?", - додав Синіцин.




Відзначимо, що користувачі соцмереж засумнівалися, що сина депутата дійсно можуть засудити і позбавити волі.


Сергій Боричевського: "Зачекайте! Але він син депутата, хіба їм так не можна?"


Yuriy Dovgan: "Не сяде... вони за**али".


Volodymyr Chornyi: "Скажуть що інфаркт був за кермом, або інсульт, або ще щось... або як там у методичці написано?".


Igor Grytsai: "Якщо на третій рік війни вирішуємо, сяде ця пі***та чи ні - то гріш ціна такій нації в базарний день".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Ірпені автомобіль з чотирма чоловіками  напідпитку на великій швидкості в'їхав в магазин.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?