У Києві сталася нова перестрілка: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві сталася нова перестрілка: опубліковані фото

У Києві сталася нова перестрілка: опубліковані фото

Біля одного з кафе в Солом'янському районі Києва сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої постраждали дві особи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції Києва.
Відзначається, що 24 жовтня біля кафе на вулиці Клименка сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої двоє чоловіків отримали поранення в живіт і були доставлені в лікарню.
Як розповіли потерпілі поліцейським, до них на вулиці підійшли невідомі чоловіки, завели розмову, яка переросла в бійку. Після цього обидві сторони конфлікту покликали на підмогу своїх товаришів. Розбірки закінчилися стріляниною з травматичного пістолета.
За фактом цього інциденту оперативники затримали вісім чоловіків, які перебували в двох авто. У них вилучили травматичну зброю, а також телескопічну палицю і, судячи з усього, марихуану. Підозрюваним інкримінують незаконне поводження зі зброєю, хуліганство, зберігання наркотиків. Водночас потерпілі не стали писати заяви про завдані їм тілесні травми, заявивши, що претензій не мають. Ведеться слідство.
Як повідомляв ONLINE.UA, в театрі Дніпра сталася бійка, - жінка вдарила бійця АТО молотком по голові.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?