У Києві сталася страшна ДТП з п'яною жінкою і дитиною: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві сталася страшна ДТП з п'яною жінкою і дитиною: з'явилися фото

У Києві сталася страшна ДТП з п'яною жінкою і дитиною: з'явилися фото
Джерело:  ДТП.kiev.ua

У Києві на Броварському проспекті жінка з 5-річною дитиною не впоралася з керуванням за кермом позашляховика Mercedes та скоїла зіткнення з опорою для реклами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на dtp.kiev.ua.
Читайте також: П'яний водій в Києві протаранив маршрутку і тролейбус: з'явилися фото
В результаті зіткнення в автомобілі спрацювали подушки безпеки, тому по приїзду швидкої допомоги виявилося, що в госпіталізації ніхто не потребує. Повідомляється, що у дитини була розбита губа.
Однак незабаром стало відомо, що хлопчик, який перебував в авто, є сином жінки-водія, а в цей день у нього був день народження. Мама сіла за кермо в стані алкогольного сп'яніння після святкувань, що і стало причиною ДТП.
"Поліцейські запропонували жінці пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння, але вона вирішила, що буде проходити його в медичному закладі. Там, алкотестер показав 2.89 проміле, що в 14,5 разів перевищує максимально допустиму норму. Водій зізналася, що випила трохи домашнього вина", - йдеться в матеріалі видання.
Як повідомляв ONLINE.UA, у Тернопільській області п'яний водій протаранив машину поліцейських, коли ті намагалися зупинити його за кілька порушень правил дорожнього руху та створення аварійних ситуацій.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?