У Києві сталося вбивство: з'явилися фото з місця НП
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві сталося вбивство: з'явилися фото з місця НП

У Києві сталося вбивство: з'явилися фото з місця НП

У Подільському районі Києва було скоєно вбивство 36-річної жінки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Києві.
Відзначається, що мертву жінку в квартирі по вул. Петропавлівській виявила її знайома, яка і зателефонувала в поліцію.


«Встановлено, що померла - 36-річна власниця квартири, раніше судима за зберігання наркотиків і утримання притону. За висновком судово-медичної експертизи, її смерть наступила від численних (близько 40) колото-різаних поранень», - розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.
Відомості про подію зареєстрували і відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські провели огляд місця події, вилучені речові докази направили на експертне дослідження і почали розшук зловмисника. За два тижні проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до скоєння тяжкого злочину може бути причетний знайомий потерпілої - 32-річний киянин, раніше судимий за грабіж.

Читайте також: Вбивство чоловіка в центрі Києва: з'явилися фото з місця подій
Зібравши достатню доказову базу, поліцейські доставили чоловіка в управління, де він зізнався в скоєному і розповів, як все сталося.
«За словами затриманого, він допомагав жінці поширювати «ширку», за що був певний відсоток. У той день «начальниця» згадала йому про борг, він обурився, що і так мало отримує за свої послуги. Сварка через наркотики і гроші закінчилася трагічно: чоловік схопив ніж і вбив жінку. Після обшукав квартиру, грошей не знайшов, тому забрав тільки мобільний телефон, який згодом здав у ломбард», - розповів Іщенко.


Киянину оголошено підозру в скоєнні умисного вбивства. За поданням слідчих судом він заарештований. За вчинене йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві невідомий озброєний чоловік пограбував банк у Голосіївському районі.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?