У Києві сталося жахливе вбивство: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві сталося жахливе вбивство: з'явилися фото і подробиці

Національна поліція України
У Києві сталося жахливе вбивство: з'явилися фото і подробиці

В одній із багатоповерхівок у Солом'янському районі Києва поліція виявила останки людських тіл і ймовірного вбивцю з вогнепальним пораненням голови.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції України.
12 грудня близько 17-ї години слідчо-оперативна група поліції прибула на виклик сусідів в одну з квартир багатоповерхівки в Солом'янському районі столиці. Мешканці будинку повідомили про те, що кілька днів не бачили сусідів, а в під'їзді чути неприємний запах.
"Коли поліцейські прибули на місце, квартиру ніхто не відкрив. Тому, викликавши представників ЖЕК, довелося виламувати двері. У цей момент в приміщенні пролунав постріл. Потрапивши в квартиру, поліція виявила останки кількох людських тіл, а також чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Його лікарі намагалися врятувати, але він помер у кареті "швидкої", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: У Києві відбулося зухвале пограбування: опубліковані фото з місця НП
Попередньо встановлено, що в квартирі проживало троє киян - 51-річна жінка, 68-річний чоловік і їх син. До них в гості прийшов 29-річний племінник, який, імовірно, застрелив всіх мешканців квартири й розчленував їх.
"Для цього він використав кілька кухонних ножів. Причини таких дій встановлюються. На місці події поліція виявила два пістолети та набої до них. Експерти проводять огляд квартири, звідки будуть вилучені речові докази та знаряддя злочину", - повідомили в поліції.


Сусіди розповіли, що родина не пиячила, довго жила в будинку і дружила з усіма мешканцями будинку, пише  Еспресо.tv.
Відзначається, що на місці знайдений пістолет Макарова, імовірно кустарного виробництва, перероблений, і кулі калібру 9 мм.
Поліція встановлює всі обставини події, точна кількість потерпілих і причетність виявленого в квартирі чоловіка до вбивства. Розпочато кримінальне провадження за п. 1 і 4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Як повідомляв ONLINE.UA,  на мосту Патона в Києві сталася велика дорожньо-транспортна пригода з чотирма автомобілями, в результаті якої постраждало двоє людей і був паралізований рух по мосту.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?