У Києві стартував гей-фестиваль, одразу почалися проблеми: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві стартував гей-фестиваль, одразу почалися проблеми: опубліковані фото

У Києві стартував гей-фестиваль, одразу почалися проблеми: опубліковані фото
Джерело:  Країна.ua

У суботу, 14 травня, в Києві з приміщення MediaHub, де почався  ЛГБТ-фестиваль, евакуювали його учасників після повідомлення противників заходу про мінування
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Страна.ua.
Перед початком фестивалю біля будівлі MediaHub стояли п'ять автобусів з правоохоронцями і кілька Toyota Prius патрульної поліції. Охочих пройти на захід оглядали.
"Учасники фестивалю безперешкодно заходять в будівлю, а недалеко від входу були помічені молоді люди в камуфляжі з нашивками ДУК ПС", - повідомляло видання.
Близько 14.00 учасників фестивалю рівності евакуювали з будівлі після повідомлення про мінування. Ті, хто прийшли на захід поставилися до ситуації з гумором і прямо на вулиці влаштували майстер клас по недискримінації.
Організатори повідомляють, що в програму фестивалю увійшли заходи, проведення яких  у Львові 19 березня було зірвано. Це, зокрема, покази документальних і художніх фільмів, майстер-клас по недискримінації та панельній дискусії про права людини.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?