У Києві стрілянину відкрили прямо на трамвайній зупинці: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві стрілянину відкрили прямо на трамвайній зупинці: з'явилися фото

У Києві стрілянину відкрили прямо на трамвайній зупинці: з'явилися фото

У Солом'янському районі Києва на трамвайній зупинці сталася бійка, яка переросла в стрілянину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Києві.
"У поліцію надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці. Заявник повідомив, що у нього виник словесний конфлікт з перехожим - і той кілька разів вистрілив в нього з пістолета. Заявника госпіталізували з наскрізним вогнепальним пораненням губи", - йдеться в повідомленні.
На місці події слідчо-оперативна група поліції вилучила пістолет і дозвіл на його носіння. Правоохоронці опитали 56-річного власника зброї. За його словами, постраждалого він не знає і пояснив, що у нього дійсно виник конфлікт з чоловіком. Словесна перепалка перейшла в бійку: коли ж опонент намагався його задушити, вирішив застосувати зброю.
Вилучені предмети відправлені на експертизу. Кримінальне провадження розпочато за попередньої правової кваліфікації ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Всі обставини події будуть встановлені в ході слідства.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Одесі невідомі розгромили волонтерський центр на вулиці Ланжеронівській.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?