У Києві терміново закрили залізничний вокзал - що сталося
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві терміново закрили залізничний вокзал - що сталося

У Києві терміново закрили залізничний вокзал - що сталося
Джерело:  online.ua

Центральний залізничний вокзал Києва тимчасово закрили через терористичну загрозу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу "Укрзалізниці".

За офіційними даними, у другій половині дня у понеділок, 27 січня, надійшло анонімне повідомлення про вибухівку.

"Всіх працівників та пасажирів вокзалу евакуйовано.Об’єкт перевіряють вибухотехніки, кінологи та правоохоронці. Поїзди курсують за графіком. Посадка пасажирів здійснюється через прилеглі до центральної будівлі переходи", - пояснили в "Укрзалізниці".

Державне підприємство звернулося до українців із закликом бути спокійними та порозумітися з такими тимчасовими труднощами. Про результати перевірки буде повідомлено окремо.

Нагадаємо, залізничний вокзал чи інші транспортні об'єкти у столиці та загалом в Україні на жаль регулярно потрапляють під удар мінувальників.

Нещодавно у Києві "жертвами" провокаторів стали кілька станцій метрополітену.

Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері у п'ятницю, 24 січня, зловмисники анонімно "замінували" станції "Хрещатик", "Площа Льва Толстого", "Палац спорту", "Золоті ворота", "Театральна". Для перевірки фахівцям-вибухотехнікам знадобилося близько години. Передбачувано, вони не знайшли джерел загрози.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?