У Києві триває суд у справі Касько: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві триває суд у справі Касько: з'явилися фото

У Києві триває суд у справі Касько: з'явилися фото

У Печерському районному суді Києва 14 квітня почалося обрання запобіжного заходу  колишньому заступнику генпрокурора Віталію Касько.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-секретаря київської прокуратури Олену Яхно.
Захист Касько заявив відвід прокурорам, однак суддя відхилив це клопотання. Також адвокати попросили у суду надати адвокатам більше місця для роботи.
Тим часом, біля будівлі суду близько 100 активістів влаштували мітинг на підтримку колишнього чиновника, вони тримають плакати з написом: "Руки геть від Касько".
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, увечері 10 квітня  Генпрокуратура повідомила Касько про підозру в шахрайстві. Йому інкримінують заволодіння службовою квартирою в Києві.
Також йому вручили повістку у справі про перевищення службових повноважень.
Раніше Касько критикував діяльність Віктора Шокіна на посаді генерального прокурора.
Варто нагадати також, що в  інтерв'ю ONLINE.UA колишній заступник глави ГПУ Давид Сакварелідзе заявив, що Генпрокуратура намагається звести рахунки з Касько.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?