У Києві ветерани зустрілися в бійцями АТО: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві ветерани зустрілися в бійцями АТО: опубліковані фото

Міністерство оборони України
У Києві ветерани зустрілися в бійцями АТО: опубліковані фото

У Києві, в Національному музеї-заповіднику "Битва за Київ у 1943 році" пройшла зустріч ветеранів з  українськими військовослужбовцями, які брали участь в антитерористичній операції на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Міністерства оборони України.


У заході, приуроченому до 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, брали участь ветерани Великої Вітчизняної війни, ветерани Афганістану, бійці АТО, волонтери та військовослужбовці Васильківського гарнізону.


Присутні відвідали музей, експозицію-виставку зразків бойової техніки, яка знаходиться на території музею, поклали квіти біля підніжжя Пам'ятника визволителям Києва та до Пам'ятного знака Невідомому Солдату.


"Теплі обійми, поздоровлення і спілкування ветеранів Другої світової війни з сучасними захисниками Батьківщини - воїнами антитерористичної операції не залишили байдужими жодного присутнього на цьому заході", - йдеться в повідомленні.


Також, учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув за мир і свободу в роки Другої світової війни і тих, хто загинув на сході України за майбутнє нашої країни.



Як повідомляв ONLINE.UA,  згадали відео з концерту в Києві російського актора Михайла Єфремова, де він говорив про перемогобесіє.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?