У Києві від грипу померло майже 50 осіб
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві від грипу померло майже 50 осіб

У Києві від грипу померло майже 50 осіб
Джерело:  СЕС

За даними на 11 лютого у Києві від грипу померло 49 осіб, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на Головне управління  Державної санепідслужби у Києві.
«З початку епідсезону від ускладнень після грипу померло 49 осіб, в т. ч. за 5-й тиждень - 11 осіб, за 4 дні поточного тижня - 5 - всі померлі дорослі. У 29 випадках встановлено грип А », - йдеться у повідомленні.
За даними СЕС, за 4 дні поточного, 6-го, тижня захворіло 13 тис 991 осіб, що на 24,8% нижче за аналогічний період попереднього, 5-го, тижня. Зниження захворюваності зазначається серед всіх вікових категорій населення. Школярі складають 16,7% від усіх хворих.
У Києві за 5 тиждень (31 січня - 6 лютого) зареєстровано 28 тис 459 хворих, що на 20,9% нижче за аналогічний період попереднього тижня.
Показник захворюваності на 10 тис населення міста складає 98,6 і був нижчим за епідемічний поріг для даного тижня на 18,5%, говориться у повідомленні.
Раніше повідомлялося, станом на 10 лютого в Україні зареєстровано 253 лабораторно підтверджених  летальних випадки  від грипу, вчасно за медичною допомогою звернулася лише третина померлих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?