У Києві вирішили оригінально боротися з "групами смерті": соцмережі в шоці
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві вирішили оригінально боротися з "групами смерті": соцмережі в шоці

У Києві вирішили оригінально боротися з "групами смерті": соцмережі в шоці
Джерело:  online.ua

Столична поліція в рамках боротьби з "групами смерті", куратори яких за допомогою спілкування в мережі доводять дітей до самогубства, вимагають зі шкіл Києва заяви від батьків про відсутність на тілі дитини пошкоджень.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook жителя Києва Станіслава Матюшенка.


Читайте також: Новий спосіб боротьби з "Синіми китами" в Україні підкорив соцмережі: з'явилися фото


"Я був впевнений, що істерія з "Синіми китами" вже стала стихати. Але ж ні. Наша доблесна поліція вирішила, що чим більше паперу, тим чистіше *упа. І змушує керівництва шкіл збирати з батьків заяви про те, що у дітей немає пошкоджень на тілі і кінцівках. Дружина в трансі, сьогодні про це оголосили, а в середу вона повинна здати 29 заяв від батьків. Вона класний керівник. І нічого, що клас, як і вся школа - заочний, що діти живуть по всій Київській області. поліцію це не стосується, вийми та полож. Писати ці заявила самим, чи що?" - написав Матюшенко.




Примітно, що інші користувачі соцмереж, серед яких і київська журналістка Яна Осадча, розповіли, що в інших школах відбуваються медичні перевірки дітей.


"Мою перевірили у 2-му (!) класі. 7 рочків. Видатні знання дитячої психології демонструють ті, хто це придумав. Мало роботи медсестрам або як?" - написала Яна Осадча.





Крім іншого, киянка Аліна Хоменко опублікувала в мережі лист з Управління охорони здоров'я, в якому йдеться про медпроверки дітей від шести років.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії крім "груп смерті" з'явилися і "жуйки для самогубців".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?