У Києві "виросли" гігантські квіти - чарівні фото
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві "виросли" гігантські квіти - чарівні фото

У Києві "виросли" гігантські квіти - чарівні фото
Джерело:  Сьогодні

В центрі української столиці, на Майдані Незалежності, неочікувано для всіх "виросли" гігантські проліски. Чарівні бетонні квіти розмістили на клумбі, де раніше знаходилася фотозона "I love Kyiv", 4 березня. Зазначається, що їх встановлювали співробітники комунального підприємства з утримання зелених насаджень Шевченківського району, передає ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що робітники виставляли квіти-гіганти на клумбі під наглядом дизайнера від КП УЗН Шевченківського району. Посередині встановлена найбільша квітка, а навколо неї – ще сім поменше.

"Ми монтуємо нову фотозону, яку даруємо усім киянкам і гостям столиці до свята весни – 8-го березня. Підходи до фотозони вимостимо мармуровою крихтою. Наші проліски зроблені з бетону. Але, не хвилюйтеся, закріплюємо їх надійно, не впадуть. Все буде безпечно. Перед ними висадимо тюльпани і гіацинти, якщо це вписуватиметься в загальну композицію", – розповіли сайту "Сьогодні" у КП УЗН Шевченківського району.

Варто зазначити, що фотозону "I love Kyiv" демонтували ще торік. Як відомо, вона милувала око киянам та гостей столиці на головній площі країни з літа 2017 року.

"На жаль, вандали зламали цю фотозону, навіть підсвітку знищили. Плануємо її відремонтувати. Сподіваємося, що на проліски руки у хуліганів не піднімуться, зрештою квіти зроблені з бетону", – наголосив співробітники КП УЗН Шевченківського району.

 Фото - segodnya.ua

Раніше ONLINE.UA робив добірку оригінальних  подарунків на 8 березня. Подаруйте своїм коханим жінкам неочікувані презенти разом з приємними враженнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?