У Києві високий поліцейський чин затриманий п'яним за кермом: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві високий поліцейський чин затриманий п'яним за кермом: з'явилися фото

У Києві високий поліцейський чин затриманий п'яним за кермом: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Києві на Кільцевій дорозі патрульні поліцейські затримали за водіння в стані алкогольного сп'яніння начальника батальйону супроводу Головного управління Національної поліції, колишнього підрозділу «Кобра».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook «Київ Оперативний».


«Знайомтеся, підполковник, Валерій Іванович, начальник батальйону супроводу ГУНП (колишня Кобра).


Зупинено екіпажем патрульної поліції за порушення ПДР, виявилося, що Валерій Іванович "трохи випив пива", про що сам повідомив патрульним», - сказано в повідомленні.


«Дзвонив друзям, намагався вирішити, навіть викликав підмогу, приїхали дві машини, одна з них машина супроводу, друга Кубик. "Повирішувати на місці" не вийшло, дути в драгер відмовився, так що довелося їхати на Визволителів, 6, і там здавати аналізи!


Цікаво, Валерій Іванович все-таки "вирішить" або буде звільнений з лав МВС?», - пишуть у соцмережі.


При цьому на сторінці в Facebook dtp.kiev.ua повідомляють, що інцидент стався на Кільцевій дорозі в Києві.


«Зупинено за проїзд на червоний, Шкода 0475, за кермом підполковник, начальник «Кобри» Валерій К., 1964, відмовився від драгера, на місці інспекція, веземо на огляд», - сказано в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  увечері 7 вересня патрульні Львова зупинили автомобіль керівника карного розшуку Головного управління Національної поліції Львівської області Миколи Гладюка, який перебував за кермом в нетверезому стані.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?