У Києві виявлено смертельно небезпечне російське пійло: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві виявлено смертельно небезпечне російське пійло: з'явилися фото

У Києві виявлено смертельно небезпечне російське пійло: з'явилися фото

У Києві співробітники прокуратури і Нацполіції виявили підпільний цех по виготовленню алкоголю, на основі російського лосьону "Бояришник", від якого в Росії померло близько 80 людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.
"У рамках досудового розслідування правоохоронці провели обшуки в гаражно-будівельному кооперативі на території Голосіївського району столиці, а також в нежитлових приміщеннях в Бориспільському районі", - йдеться в повідомленні.
Крім того стало відомо, що під час обшуків було "вилучено три тонни косметичного лосьйону "Бояришник" російського виробництва (вміст етилового спирту 70%), який ймовірно використовувався для виготовлення сурогату".
Читайте також: Ро сіян замість "Бояришника" тепер вбиває "Дід Мороз"

"Також вилучено 3 тонни готової для реалізації горілки "Пшенична", 500 літрів коньячних виробів, а також пристосування для виготовлення та фасування горілчаних виробів", - додали в прокуратурі.
Наразі тривають слідчі дії, з'ясовуються люди, причетні до організації цього злочину, а також канали поставки і збуту фальсифікату.
Тим часом в соцмережах вже відреагували на цю скандальну знахідку.





Як повідомляв ONLINE.UA, в грудні 2016 року в Іркутську в результаті масового отруєння алкогольним лосьйоном "Бояришник" загинуло близько 80 осіб.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?