У Києві влаштували стрілянину на АЗС: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві влаштували стрілянину на АЗС: опубліковані фото

У Києві влаштували стрілянину на АЗС: опубліковані фото

У Солом'янському районі Києва в ніч на четвер, 5 травня, відбулася стрілянина на АЗС, в результаті якої був поранений охоронець заправки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції Києва.
"За словами очевидців, агресивно налаштовані особи спровокували конфлікт - кілька разів були чутні постріли, після чого з місця події правопорушники зникли на автомобілі", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що охоронець автозаправної станції був госпіталізований в медичний заклад з вогнепальним пораненням лівого стегна і численними забоями. Наразі потерпілий відмовляється від надання будь-яких пояснень і написання заяви.
Правоохоронці оглянули АЗС і прилеглу територію. З місця події слідчі вилучили 9 гільз, попередньо - від травматичного пістолета, і направили на експертизу. За цим фактом слідчим відділом Солом'янського УП відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.
Через кілька годин підозрюваний автотранспорт зупинили в Деснянському районі на вулиці Бальзака. Водія і пасажира доставили до Солом'янського УП, де встановили їх особи. Поліція проводить заходи, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до цього правопорушення, і з'ясовує обставини і причини цього інциденту.
За попередньою інформацією, між власником і орендарем АЗС відбувається цивільно-правовий конфлікт. Чи має відношення нічний інцидент до цієї ситуації, буде встановлено в рамках кримінального провадження.
Раніше повідомлялося, що 3 травня в Одесі знімальну групу 7 каналу обстріляли з помпової рушниці.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?