Le Dîner en Blanc: в Києві вперше влаштовують пікнік у білому на секретній локації
Категорія
Культура
Дата публікації

Le Dîner en Blanc: в Києві вперше влаштовують пікнік у білому на секретній локації

Le Dîner en Blanc: в Києві вперше влаштовують пікнік у білому на секретній локації
Джерело:  online.ua

У червні 2020 року в Києві вперше пройде всесвітньо відомий поп-ап пікнік Le Dîner en Blanc. Локацію тримають в секреті. За правилами події вона буде відома всього за годину до заходу волонтерам, які з пункту збору проведуть вас до місця проведення пікніка, повідомляє ONLINE.UA.

Сьогодні традиція щорічної закритої вечері поширилася по всьому світу і представлена в таких містах як Париж, Монреаль, Нью-Йорк, Лондон, Сідней, Буенос-Айрес, Мехіко, Торонто, Найробі та Лос-Анджелес. Цього літа список столиць світу, які беруть участь у культовій події, поповнить Київ

Потрапити на закриту вечерю можна тільки, якщо подати заявку в список очікування через офіційний сайт, або отримати особисте запрошення від компанії-організатора. Також квоти розподіляються серед партнерів.

Головна вимога пікніку - зберегти строгий дрес-код, всі гості повинні бути одягнені в білий одяг. За бажанням можна принести власний складаний стіл, білі стільці, білу скатертину, посуд. Їжу і вино можна приносити з собою. Для тих, хто не хоче обтяжувати себе зборами, доступне попереднє замовлення напоїв і страв онлайн, які можна отримати у кошику на вході. На самому заході розрахунок відсутній.

Le Dîner en Blanc був заснований в 1988 році в Парижі Франсуа Паскье. Коли молодий підприємець повернувся з тривалої подорожі до рідного міста, він захотів зібрати своїх друзів і знайомих на пікнік. Оскільки кількість запрошених гостей швидко збільшувалася, він вирішив провести вечерю прямо в центрі міста і попросив всіх одягнутися у все біле, щоб легко розпізнати один одного.

У червні 2018 року Le Diner en Blanc de Paris відсвяткував своє 30-річчя на батьківщині. Рекордні 17 000 гостей з усього світу зібралися в центрі французької столиці, щоб відсвяткувати цей історичний момент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?