У Києві все-таки не буде страшного для Москви проспекту
Категорія
Політика
Дата публікації

У Києві все-таки не буде страшного для Москви проспекту

У Києві все-таки не буде страшного для Москви проспекту

У Київській міській раді проголосували проти перейменування проспекту Генерала Ватутіна в проспект Романа Шухевича.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські новини.

Читайте також: Пост про мертвих раків на проспекті Бандери в Києві розбурхав мережу
Депутат Верховної Ради України від Радикальної партії Олега Ляшка Юрій-Богдан Шухевич виступав на початку засідання з проханням про перейменування, однак для прийняття проекту рішення про перейменування необхідний був 61 голос депутата, в той час як "за" проголосували тільки 41.
При цьому, фракції міської ради "Всеукраїнське об'єднання" Свобода "та" Об'єднання "Самопоміч" одноголосно підтримали проект рішення.
Відзначимо, що Роман Шухевич, як і Степан Бандера, є невід'ємною частиною російської пропаганди проти України, в якій вони представлені страшними ворогами так званого "русского міра".
Як повідомляв ONLINE.UA, 1 березня Український інститут національної пам'яті в рамках виконання закону про декомунізацію запропонував ряд перейменувань в Києві, в числі яких - Московський проспект на проспект Степана Бандери і проспект Генерала Ватутіна на проспект Романа Шухевича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?