У Києві встановили паркан між колонами прихильників Порошенка та Зеленського (ФОТО)
Категорія
Політика
Дата публікації

У Києві встановили паркан між колонами прихильників Порошенка та Зеленського (ФОТО)

У Києві встановили паркан між колонами прихильників Порошенка та Зеленського (ФОТО)
Джерело:  online.ua

Напередодні сьогоднішніх дебатів між Володимиром Зеленським та Петром Порошенко правоохоронці столиці вдалися до безпрецедентних заходів безпеки. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журналістку Христину Бердинських, вулиця Велика Васильківська на кількасот метрів перегороджена великим сталевим парканом.

Як можна побачити на фото, поліція встановила металеві конструкції, щоб уникнути бійок чи інших конфліктів між колонами прихильниками обох кандидатів. Наш сайт вже повідомляв, що обидва виборчі штаби – Зеленського та Порошенка запланували привезти до Києва щонайменше кілька тисяч активістів з областей. Крім них, на стадіоні НСК «Олімпійський» сьогодні очікують на декілька десятків тисяч киян.

З метою рівного представництва між обома кандидатами, організатори президентських дебатів розділи однакову кількість запрошень на стадіон між штабами Володимира Зеленського та Петра Порошенка. Безпеку на НСК «Олімпійский» та біля нього будуть забезпечувати 10 тисяч правоохоронців.

Нагадаємо, що телевізійні дебати між кандидатами на посаду президента України розпочнуться сьогодні о 19:00. За перебігом подій можна буде спостерігати за допомогою онлайн-трансляцією нашого сайту ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?