У Києві заарештований банкір, який намагався втекти від слідства
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві заарештований банкір, який намагався втекти від слідства

У Києві заарештований банкір, який намагався втекти від слідства
Джерело:  online.ua

Колишнього главу банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенко, який раніше був спійманий після втечі з-під домашнього арешту, перевели на утримання під вартою.


Рішення про це прийняли в Дніпровському районному суді Києва, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook спікера Прокуратури Києва Надії Максимець.


"Дніпровський райсуд столиці змінив запобіжний захід екс-голові правління банку "Михайлівський" І. Дорошенко з домашнього арешту на утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 160 млн грн", - йдеться в повідомленні.


Читайте також: В Україні втік з-під арешту фігурант гучної справи



Відзначається, що в ході судового засідання прокурор навів переконливі докази наявності ризиків ухилення Дорошенко від слідства, і колишній глава правління "Михайловського" був узятий під варту відразу ж після оголошення рішення суду.


Як повідомляв ONLINE.UA,  23 травня 2016 року правління НБУ прийняло рішення про віднесення ПАТ "Банк Михайлівський" в категорію неплатоспроможних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?