У Києві заблокували будівлю, де проходить гучний суд
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві заблокували будівлю, де проходить гучний суд

У Києві заблокували будівлю, де проходить гучний суд

У Києві заблокували будівлю Апеляційного суду, який проводив засідання у справі про збройний напад і вбивство двох міліціонерів, де обвинуваченими є активісти ВітаЗаверуха, Андрій Романюк, Євген Кошелюк, Микола Мнишенко і Данило Ситников.
Про це повідомила заступник голови інформаційного відділу "Правого сектора" Варвара Черноіваненко, передає ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
"Блокуємо Апеляційний суд зовні. Тут вже "Правий сектор", "Донбас", "Айдар", "С14" та інші. Усередині залишаються Юлія Тимошенко, Віта Заверуха, адвокат і інвалід АТО без ніг. Мають приїхати інші народні депутати", - написала вона.
Крім того, Черноіваненко повідомила, що під будівлю суду "підвезли ще автобус "Барсів".

Читайте також: У Києві розгорається новий скандал з фігуранткою гучної справи: опубліковано відео
Нагадаємо, в ніч на 4 травня 2015 року в Києві було скоєно розбійний напад на АЗС, в результаті були вбиті двоє співробітників правоохоронних органів. Вікторію Заверуху підозрюють у розстрілі патруля.
1 жовтня підозрювані мали вийти на свободу, проте поліція знову затримала їх і доставила в зал суду.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на засіданні Апеляційного суду у цій справі приходила нардеп фракції «Батьківщина» Надія Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?