У Києві знайшли застреленим відомого нардепа
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві знайшли застреленим відомого нардепа

У Києві знайшли застреленим відомого нардепа
Джерело:  online.ua

У Києві загинув депутат від «Народного Фронту», координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

За словами правоохоронних органів, попередньої версією слідства є те, що Тимчук застрелився випадково: під час чищення нагородної зброї – пістолета. Трагедія сталась сьогодні близько 12:00.

За словами депутата Антона Геращенка, на злощасного випадку працює слідчо оперативна група поліції.

«Годину тому, у себе вдома, під час чищення нагородного пістолета завдав собі смертельне поранення патріот України і мій друг Дмитро Тимчук», - пише Геращенко.

Заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук заявив, що тільки слідство встановить причини загибелі депутата.

«На даний момент ніхто не може сказати, що сталося. Відомо тільки, що нашого колегу знайшли мертвим. Чи було це самогубство чи замасковане під самогубство вбивство, – встановить тільки слідство», – сказав Тетерук.

Дмитро Тимчук був українським військовим та політичним журналістом, співробітником інформаційно-аналітичного підрозділу Міністерства оборони України. Популярності набув у березні 2014 року, коли почав детально висвітлювати перебіг анексії Криму та окупацію Донбасу. На його сторінку у Facebook було підписано понад 190 тисяч користувачів.

Восени 2014 року Тимчук став народним депутатом за списком партії «Народний Фронт».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?