У Києві запалили головну ялинку України: з'явилися перші фото
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві запалили головну ялинку України: з'явилися перші фото

У Києві запалили головну ялинку України: з'явилися перші фото
Джерело:  online.ua

19 грудня в Києві відбулося урочисте запалювання головної ялинки України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міського голови столиці Віталія Кличка.


Читайте також: "Азов" влаштував у Харкові гучний інцидент з новорічними ялинками: з'явилися фото


Запалювання вогнів на головній ялинці країни сталося о 19:00, причому в багатьох інших містах України воно відбулося паралельно з Києвом. Мер Києва опублікував перші фотографії ялинки в Києві:



Нагадаємо,  ялинку привезли з Івано-Франківської області і почали встановлювати 4 грудня, після чого 15 грудня нею зайнялися декоратори. Встановлене на Софіївській площі дерево відноситься до сорту "Біла ялиця", причому цій ялинці 86 років і вона може стояти 35-40 днів без води.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше задіяний в організації та проведенні новорічного свята в Києві голова ГО Folk Ukraine Ігор Добруцький розповів, що  доставка і установка новорічної ялинки в Києві обійшлася в 47 тис грн, в той час як на всі новорічні заходи планується витратити 17 млн грн.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?