У Києві запровадили комендантську годину
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві запровадили комендантську годину

У Києві запровадили комендантську годину
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що тепер у столиці запроваджується комендантська година. Вона буде тривати з з 22:00 вечора до 7:00 ранку.

Джерело: Телеграм-канал Віталія Кличка

Комендантська година у Києві

Друзі! Київ відсьогодні запроваджує комендантську годину. Діятиме вона з 22:00- до 7:00. Це - вимушений крок, але в нинішніх умовах військової агресії та воєнного стану, необхідний задля безпеки мешканців столиці, - написав мер.

Він уточнив, що громадський транспорт під час комендантської години працювати не буде. При цьому станції метрополітену будуть доступні як укриття в цілодобовому режимі.

Прохання до всіх киян вчасно повертатися додому. За крайньої потреби пересування містом під час комендантської години, зокрема, працівникам змін підприємств критичної інфраструктури, обов’язково потрібно мати при собі документи, що посвідчують особу, - додав Кличко.

Також мер раніше просив киян лишатися вдома.

Дорогі кияни! Україна атакована агресором. Гуркіт снарядів чути і у Києві. Найстрашніший ворог зараз – паніка. Чи не втрачаємо витримку. Усі, хто не задіяний у роботі критичної інфраструктури та життєзабезпечення міста, залишайтеся вдома. Тримайте напоготові «тривожну валізу». Документи, необхідні мінімум речей. Щоб оперативно, за необхідності, дістатися до укриття чи укриття. Міська влада у столиці. Ми продовжуємо забезпечувати роботу міста. Тримаємось! Ми маємо вистояти!, — звернувся Кличко до киян.

Нагадаємо, що у Києві вже кілька разів було зафіксовано повітряну загрозу 24 лютого.

У КМДА наполягають на тому, щоб кияни спускалися в укриття, якщо почують сирени.

Також сьогодні в Україні було оголошено воєнний стан через вторгнення РФ в Україну. Указ про це підписав президент України Володимир Зеленський.

Сьогодні о 4:00 ранку війська РФ почали авіаудари, артобстріли та обстріли з ГРАДів стратегічних об’єктів в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?