У Києві затримали організатора вбивства журналіста Сергієнка
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві затримали організатора вбивства журналіста Сергієнка

МВС України
У Києві затримали організатора вбивства журналіста Сергієнка

У Києві затримали організатора викрадення та вбивства черкаського журналіста Василя Сергієнка.

Про це заявив голова Нацполіції Сергій Князєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ України.

Була встановлена особа організатора, ним виявився 47-річний уродженець Вінницької області, що був оголошений у розшук за статтями про умисне пошкодження майна, викрадення людини та вбивство.

Читайте також: Аваков повідомив про затримання підозрюваного у вбивстві журналіста: опубліковані фото

"Сьогодні, 16 травня, організатора вбивства черкаського журналіста Василя Сергієнка було затримано у столиці працівниками карного розшуку поліції Києва та Черкаської області. Співробітники поліції діяли професійно та оперативно – зловмисник навіть не встиг вчинити опір", - підкреслив Князєв.

Затриманого доставили до Головного управління Нацполіції у Черкаській області, тривають слідчі дії та перевірки його причетності до інших злочинів.

Як повідомляв ONLINE.UA, невідомі особи викрали журналіста Василя Сергієнка ще у квітні 2014 року, через кілька днів після чого його тіло знайшли у лісополосі. У квітні 2017 року стало відомо про затримання підозрюваного у цій справі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?