У Києві затримали озброєного розбійника: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві затримали озброєного розбійника: опубліковані фото

У Києві затримали озброєного розбійника: опубліковані фото

Співробітники поліції Києва затримали чоловіка, який, погрожуючи пістолетом, пограбував неповнолітніх.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook dtp.kiev.ua via.
"Під приводом продажу телефону зловмисник виманив 16-річного хлопця на зустріч, де, погрожуючи пістолетом, забрав три тисячі гривень. Але вже через 2 години правопорушник опинився в кайданках", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що в поліцію звернулася жінка з повідомленням про те, що поруч з багатоповерхівкою на вулиці Автозаводська невідомий відібрав у її пасинка гроші. За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі та слідчо-оперативна група.
Читайте також: Побиття дівчини-патрульної в Києві: з'явилися нові подробиці
Правоохоронцям 16-річний хлопець розповів, що домовився через Інтернет з невідомим чоловіком про покупку мобільного телефону. На зустріч він прийшов з другом і трьома тисячами гривень. Псевдопродавець взяв гроші й, пригрозивши предметом, схожим на пістолет, сказав, що у них є хвилина на те, щоб втекти.
Хлопці докладно описали зовнішність нападника, після чого поліцейські почали його пошуки. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів працівники першого відділу Оболонського управління поліції затримали підозрюваного недалеко від місця події.
21-річний чоловік зізнався у скоєному й розповів, що гроші та стартовий пістолет знаходяться у нього вдома. Поліцейські вилучили речові докази для проведення необхідних слідчих дій.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилося відео з місця нападу на дівчину-поліцейську в Києві, яка оформляла ДТП на вулиці Великій Васильківській.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?