У Києві затримали росіянина зі зброєю і вибухівкою: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві затримали росіянина зі зброєю і вибухівкою: з'явилися фото

Національна поліція України
У Києві затримали росіянина зі зброєю і вибухівкою: з'явилися фото

У четвер, 13 квітня, поліція затримала в Києві громадянина Росії, у якого правоохоронці вилучили тротилову шашку, начинену металевими гвинтами, відмички та наркотики.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

"Під час відпрацювання території Києва та області правоохоронці затримали 33-річного росіянина. За місцем проживання підозрюваного правоохоронці вилучили зброю, тротилову шашку, нашпиговану гвинтами, відмички та наркотики", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: СБУ затримала на Чернігівщині торговців зброєю: з'явилися фото

Відзначається, що «гість» затриманий за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. В даний час перевіряється спосіб і законність перетину кордону затриманим, а також мета його приїзду на територію України. Крім того, перевіряється версія про участь фігуранта в підготовці терористичних актів або диверсії, а також наявність посібників і замовників.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше поліція Хмельницького затримала місцеву жительку, яка за завданням російських спецслужб готувала в місті теракт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?